top of page

Mød

dyrlægerne

Lars_edited.jpg
Lars Kjær

Lars har haft hest, køer, hund, kat, papegøjer og marsvin det meste af sit liv og har tidligere arbejdet i blandt andet Odense Zoo. Han blev dyrlæge i 1991 og havde derfor 30 års jubilæum sidste år. Lars interesserer sig særligt for almen medicin og har stor erfaring med vurdering af røntgenbilleder. Han er det lune indslag i klinikken og så er han altid klar med en god historie. Lars er vores alvidende seniordyrlæge og medejer af begge dyrehospitaler.

IMG_6812_edited.jpg
Katrine Kierulff

Katrine er smådyrsdyrlæge med særlig interesse for kirurgi. Hun udfører stort set alle former for bløddelskirurgi og har været på flere kurser indenfor emnet. Efterhånden har hun steriliseret knap 500 hunde, et utal af katte og fjernet talrige knuder, haler, tæer mm. Derudover synes hun at alt, der kan ses i et mikroskop, er spændende. Hun er vokset op med hund, kaniner, høns og heste, og tog en bachelor i virksomhedsdrift og ledelse, inden hun startede på at læse til dyrlæge. Katrine har været en del af familien siden februar 2019 og er medejer af begge dyrehospitaler.

20200116_153926.jpg
Signe Bagge

Signe brænder for øjensygdomme og har været afsted på flere kurser. Derudover er hun særlig dygtig til at håndtere og behandle katte - hun har selv to af slagsen derhjemme. Hun rider, når hun kan komme til det og har haft hest i 12 år, ligesom hun har været på Island og redet isheste. Signe kom ind i familien i juli 2019 og er godt i gang med uddannelsen som øjenpaneldyrlæge. Det er en udfordrende uddannelse, der varer min. 4 år og er en beskyttet titel, som kun ca. 20 aktive dyrlæger i Danmark har lige nu.

87162341_191061908650064_165805929125851
Josephine Godborg

Josephine er vores hestedyrlæge med særlig fokus på tænder og reproduktion hos hest. Hun er dog også at finde i klinikken, hvor hun behandler hunde og katte og er særligt dygtig til ortopædi (lemmer/ben), haltheder og røntgen. Josephine har redet siden hun var 6 år gammel, haft egen hest i 13 år og desuden redet dressur på højt plan. Hun kom med i vores familie i februar 2020.

IMG_5710.jpg
Kamilla König

Kamilla har været kvægdyrlæge i 5 år og 3 år i Fødevarestyrelsen, inden hun kom til os i december 2022. Hun trængte til nye udfordringer og har nu derfor sadlet om til smådyrene. Kamilla har behandlet masser af hunde og katte hos landmændene på sine ture rundt i Sønderjylland til de forskellige besætninger, så arbejdet med dyrene er på ingen måde fremmed for hende. Kamillas store interesse er tænder, som hun også har været på kursus i.

fugl
Henriette Brabrand

Henriette kommer helt nyudklækket fra studiet i december 2023 og har derfor den nyeste viden i med bagagen. Henriette synes at tænder er superspændende. Tag rigtig godt imod hende!

IMG_5754.jpg
Susannah White

Susannah startede hos os i oktober 2022, men hendes kald er at være brandmand, så derfor hjælper hun os nu kun i spidsbelastede perioder ved siden af sit brandmandsjob. Susannah bor sammen med sin hund, Sassi, og synes især at akutmedicin er spændende.

Mød
veterinærsygeplejerskerne

Cartoon%20Animal_edited.png
Birgitte Olsen

Birgitte er netop startet hos os og er uddannet fagveterinærsygeplejerske i anæstesi. Hun træner jagthunde i sin fritid og har selv to Labradors. Birgitte har mange års erfaring som veterinærsygeplejerske, og indgår som en del af ledelsen i Hele familiens dyrlæge.

Cartoon Hund
Søren Jørgensen

Søren er nyuddannet veterinærsygeplejerske med interesse for tandarbejde og anæstesi. Søren bor lidt udenfor Gråsten og startede hos os i oktober 2023

Jasmin, til hjemmeside 2.heic
Jasmin Andersen (elev)

Jasmin har været hos os siden oktober 2021 og påbegynder uddannelsen til veterinærsygeplejerske i oktober 2023. Hun har tidligere arbejdet i hjemmeplejen, men det er dyrene, hendes hjerte virkelig brænder for, hvilket hun nu gør til sin levevej.

Mød
klinikassistenterne

image000000.jpg
Ida Jessen

Ida er oprindelig uddannet jordemoder og har derfor en bred viden om fysiologi, fødsler mm. Derhjemme har hun en Golden Retriever ved navn Frida og en masse katte. Ida kom ind i familien i februar 2021 og vil være at finde både i Gråsten og Møgeltønder.

Rensdyr
Marianne Hansen

Marianne bor i Rødekro, hvor hun driver virksomhed sammen med sin mand. Hun har været ansat i Tønder Kommune i mange år og er nu kommet med i vores familie. Marianne er startet i juli 2023.

Cartoon Fox
Rikke Nielsen

Rikke er dyrlægestuderende og hjælper os ved siden af studiet. Hun har bestået sin bachelor, så hun er ca. halvvejs på vejen til at blive dyrlæge. Rikke bor med sin familie i Genner og har været med siden februar 2024.

Cartoon Crocodile
Christopher
Gronwald-Jørgensen

Christopher startede hos os i oktober 2022, for at lære en masse, da hans store drøm var at blive dyrlæge. Han blev optaget på dyrlægestudiet i 2023, så de næste 5,5 år er han mest i København for at læse. Han vil hjælpe til i ferierne, indtil han forhåbentlig vender snuden hjem som færdiguddannet dyrlæge i 2029 . Han har et par hunde hjemme i Broager og vil primært være at finde i Gråsten.

bottom of page