Mød

dyrlægerne

Lars Kjær

Lars har haft hest, køer, hund, kat, papegøjer og marsvin det meste af sit liv og har tidligere arbejdet i blandt andet Odense Zoo. Lars interesserer sig særligt for almen medicin. Han er det lune indslag i klinikken og så er han altid klar med en god historie. Lars er medstifter af klinikkerne i både Møgeltønder og Gråsten.

Katrine Kierulff

Katrine er vores kirurg med særlig interesse for bløddelskirurgi og alt, der kan ses i et mikroskop. Hun er vokset op med hund, kaniner, høns og heste, og har været ansat siden februar 2019. Katrine er daglig leder af begge klinikker og medstifter af klinikken i Gråsten.

Signe Bagge

Signe brænder for øjensygdomme og er særlig dygtig til at håndtere og behandle katte - hun har selv to af slagsen derhjemme. Derudover rider hun, når hun kan komme til det og har haft hest i 12 år, ligesom hun har været på Island og redet isheste. Signe startede hos os i juli 2019.

Josephine Godborg

Josephine er vores hestedyrlæge med særlig fokus på tænder og reproduktion hos hest. Hun er dog også at finde i klinikken, hvor hun behandler hunde og katte. Josephine har redet siden hun var 6 år gammel, haft egen hest i 13 år og redet dressur på højt plan. Hun blev ansat i februar 2020 og har al den nyeste viden frisk i erindring med sig direkte fra skolen.

Mød

klinikassistenterne

Luise Johannsen

Luise er uddannet biolog, og har arbejdet med dyr på forskellig vis flere steder i verden. Hun er klinikkens hjerte og blæksprutte, med særlig viden om hundeadfærd. Privat har hun den portugisiske gadehund, Simba. Luise har været ansat siden august 2019.

Ditte Kjær

Ditte vil primært være at finde i Gråsten, hvor hun har boet hele sit liv og også er aktiv i ringriderforeningen. Hun er uddannet serviceøkonom og bruger meget tid på rideskolen sammen sin datter og ponyen Timon. Derudover har hun hunden Abby. Ditte har været ansat siden maj 2020.

Eva Jensen

Eva har en bred viden om heste. Privat har hun islandske heste, 5 hunde og går på jagt. Eva har været deltidsansat siden oktober 2018 og kommer 3 formiddage om ugen. 

Dorte Holmberg

Dorte har en Nova Scotia Duck Tolling Retriever, der hedder Achi. Hun er deltidsansat siden april 2020, og vil primært være hos os på formiddage.

Kirsten Hjort

Kirsten er uddannet lægesekretær og har tidligere haft hest, kat, gnaver og hund. I dag har hun hunden Tequila, en langhåret Chihuahua. Kirsten er deltidsansat og startede hos os i april 2020. Hun er primært i Gråsten.

Lea Nielsen

Lea er godt i gang med at tage en finansbachelor, men er rigtig glad for dyr, så derfor er hun landet hos os. Hun bor sammen med sin kæreste og deres 10 Siberian Huskys, hvoraf hun vandt DM på mountainbike i januar 2020 med to af dem. Lea er deltidsansat og startede hos os i marts 2020. Hun vil primært være at finde i Møgeltønder

Mød vores

eksterne samarbejdspartner

Kristen Vandel

Kristen er vores eksterne samarbejdspartner, som kører i hele Sønderjylland. Han har mange års erfaring og behandler både små og store husdyr, samt produktionsdyr. Kristen er svinefagdyrlæge og har sin egen kørende klinik, så han er ikke at finde i klinikkerne. Til gengæld er det ham vi ringer til, hvis nogen retter henvendelse om store husdyr, der skal tilses, ligesom han sender de mere omfattende behandlinger af hund og kat til vores klinikker. 

Vi har ikke samme journaliserings- og faktureringssystem, og deler ikke oplysninger om vores klienter.

© 2020 af Hele Familiens Dyrlæge

  • Facebook Social Icon