top of page

Ledige

stillinger

Medarbejder
søges

Vi er altid interesserede i nye talenter

Du altid velkommen til at søge uopfordret, også når vi ikke har en specifik stilling slået op. Selvom vi ikke nødvendigvis skilter med det, kan der være forhold som gør, at vi sagtens kan bruge en ekstra medarbejder.

 

Skriv gerne til os, uanset du er uddannet dyrlæge, veterinærsygeplejerske eller ufaglært klinikassistent - også selvom det er for en tidsbegrænset periode. Alle henvendelser behandles naturligvis fuldt fortroligt. Vi tager også gerne dyrlægestuderende i praktik, som et led i deres uddannelse. Ansøgninger kan sendes på mail til Birgitte@hfd.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Aut. veterinærsygeplejerske eller klinikassistent søges

 

Vi søger en sød og smilende veterinærsygeplejerske eller klinikassistent 20-25 timer/uge

 

De primære arbejdsopgaver for klinikassistenten (ufaglært) er at tage telefon, booke aftaler ind, gøre rent, rydde op, ordne vasketøj, pakke operationssæt, assistere dyrlægerne mm.

Arbejdsopgaverne for veterinærsygeplejersken er førnævnte opgaver, samt alle de megaseje ting, en veterinærsygeplejerske også er uddannet til.

 

Arbejdstiden ligger i tidsrummet mandag-fredag kl. 8-16 (fri alle aftener, weekender og helligdage). Mødestedet vil primært være i vores klinik i Møgeltønder, men arbejdsdage i vore klinik i Gråsten vil forekomme, så kørekort og bil er en fordel.

Løn efter veterinærsygeplejerskernes overenskomst samt kvalifikationer.

 

Du skal søge hvis du kan finde ud af at bruge en computer, kan lide at tale i telefon, er nem at arbejde sammen med, er arbejdsom, kan lide at have det sjovt og godt kan lide både dyr og mennesker.

 

Er det dig vi mangler? Så send en ansøgning og cv til marianne@hfd.dk. Vi afholder løbende samtaler og vi venter gerne på den rette.

Har du spørgsmål til stillingerne, så ring til Marianne på 20293299.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

Hele familiens dyrlæge, Møgeltønder og Gråsten

bottom of page